op zoek naar iets?

Offline Online? Facebook marketing? Of toch maar Instagram?

Moet ik offline communiceren met een schitterende folder? Moet ik adverteren? Moet ik alles inzetten op een online campagne? Een newsletter? E-mail campagne? Wat met een e-shop? Facebook-marketing of toch maar Instagram? 

Communiceren, adverteren beperkt zich allang niet meer louter tot één medium. Denk maar eens aan een advertentie met een link naar een website, een Qr-code op een verpakking, Twitter en facebook wedstrijden gekoppeld aan een advertentie. Ook een e-shop blijkt een krachtig verkoopskanaal.

Mixed media is de combinatie van verschillende communicatie kanalen. Zo kan een newsletter de promotor zijn van een facebook campagne. “Stuur deze newsletter door via facebook en ontvang een kortingsbon op je volgende aankoop in onze winkel!”. Kan een folder online beschikbaar zijn via je website of kan je klant die offline doorbladeren op zijn ipad. Of waarom je webshop niet promoten via een sponsored link op facebook? 

Moof mixt de verschillende ingrediënten tot een heerlijk gerecht. Geen hutsepot maar een heerlijke nouvelle cuisine waar Michelin alleen maar kan van dromen!

 

Let's Moof' * Steenland 46 * 8930 Rekkem * 0498844262