op zoek naar iets?

E-mailings zijn meer dan eventjes een mailtje sturen

E-mail marketing

E-mailmarketing is vlug, goedkoop en makkelijk verstuurd. Maar pas op dat uw e-mail ook niet goedkoop, vlug en makkelijk overkomt. Moof verzorgt uw e-mailing, geeft hem vorm, zorgt voor een krachtige, duidelijke en aantrekkelijke inhoud zodat je een meetbare return hebt op je e-mail marketing.

Onze e-mailing tool laat toe om de impact van je mailing tot in detail te gaan meten. Hoe vaak werd je mail gelezen, wie klikte door, wie nam contact op, wie deelde jou mailing op facebook en andere social media? De cijfers en de analyse ervan zijn een onmisbare bron voor een succesvolle e-mail marketing campagne.

Ons eenvoudig maar krachtig e-mail marketingprogramma laat je toe om zelf je nieuwsbrieven op te maken aan de hand van door Moof opgemaakte templates. Zo ben je steeds verzekerd van een originele mailing volledig in uw huisstijl.

Spamvrij e-mails verzenden. Kan dit?

Voor het versturen van elektronische post is in België de opt-in wetgeving van kracht. Er moet altijd een voorafgaande, expliciete toestemming van de geadresseerde gegeven worden voor je hem of haar elektronische commerciële boodschappen toe stuurt. De toestemming kan online, bijvoorbeeld via een aanklikbaar veldje “ik wens uw nieuwsbrief te ontvangen” of via een invulformulier op je website. Overtikken van visitekaartjes of aankopen van “mailinglijsten” geeft totaal geen effect en is bovendien strafbaar.

Moof volgt de wetgeving op de voet en zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit in een “spamval” of op een “blacklist” terecht komt.

Let's Moof' * Steenland 46 * 8930 Rekkem * 0498844262