Webdesign

Je bedrijf 24 uur op 24 uur in de spotlights

Je  website is meer dan je bedrijf “op het web”. Het is je online visitekaartje. Het is je bedrijf 24/24, 7 dagen op 7 in de spotlights. De stijl, de looks van je site, de inhoud, het gebruiksgemak, alles moet kloppen. Je klant wil direct vinden wat hij zoekt. Is dit puur info? Moet hij tot een aankoop overgaan? Moof zorgt dat zowel de inhoud als het grafische perfect op elkaar afgestemd zijn. Scoren doe je niet alleen door er goed uit te zien. 

Ipad? Iphone?

60% van het surfverkeer komt van mobiele toestellen. Een percentage dat enkel maar zal toenemen. Ook google speelt hier sterk op in. Wil je hoog scoren in de google ranking dan moet je site responsive zijn.

 

Webstatistieken

Google analytics laten je toe om nauwkeurig je wegverkeer te analyseren. Waar komen je bezoekers vandaan? Welke pagina’s bezoeken ze? Surft hij mobiel?

Moof gaat nog een stapje verder en integreert heatmaps, op elke pagina kunnen we de muisbeweging van je bezoeker meten. De kliks worden visueel weergegeven. We maken conversietunnels aan en volgen ze nauwgezet op. Zo wordt je website een perfecte marketingtool. 

website voor Ducla lichtadvies

Webdesign voor Ducla lichtadvies

 

Amc-liften_responsive-site

Responsive webdesign voor AMC-liften

responsive_webdesign_fietsen_kurt

Weergave website fietsenKurt op een mobiel toestel.

 

Webdesign voor Moto's Kevin i.o. van Scooptime.be

Webdesign voor Moto’s Kevin i.o. van Scooptime.be