webdesign

Anjer verzekeringen wou een eigen site!

Als dvv kantoor maakt Anjer verzekeringen deel uit van een overkoepelend geheel. Ze bieden een persoonlijke dienstverlening, waarbij mensen belangrijk zijn.

Hun site moest dezelfde uitstraling krijgen. Persoonlijk maar toch herkenbaar als DVV partner.

Anjer klopte aan bij Scoop voor de programmatie en opvolging van de site. Moof nam het grafisch ontwerp voor zijn rekening.

Anjerverzekeringen_oostende_02 Anjerverzekeringen_oostende

 

Read more

Nieuwe webshop voor greenconcepts

Naast de website voor Greenconcepts (het ontwerpbureau voor de buitenruimte) en Greenstore (Home en Garden shop) realiseerde Moof ook de webshop voor Greenstore.

Een volledige integratie met het kassasysteem, toegankelijk vanuit de winkel op iPad en iPhone, stockbeheer die naadloos overloopt in de stockbeheer van de site en vise versa. Facturatie, bestellingen, orders opvolgen, … Mooi verpakt in een geheel, gedragen door Lightspeed. Vormgegeven door Moof.
greenstore_lightspeed02 greenstore_lightspeed01greenstore_lightspeed03

Read more

Professional tools by Zasco

“Force gereedschapwagens, als enkel het beste goed genoeg is” Tools voor garagehouders, gereedschapwagens, snijgereedschap, ….. Zasco is de speciaalzaak voor uw gereedschap.

Moof gaf de nieuwe site vorm, koppelde er een webshop aan en importeerde in een adem de volledige oude database in de nieuwe frisse look.

 

Zasco-website ontwerp Zasco-website ontwerp

Read more

enfants actuels wou een nieuwe website én een logo

Enfants actuels, een groothandel in kinderkledij, wou een nieuw logo en een website. Een sterk typografisch logo en een speels design voor hun site werden uitgewerkt. Scooptime zorgde voor de programmatie van de site.

Enfants actuels - kinderkledij webdesign

Enfants actuels - kinderkledij - webdesign

Read more

“CUBE”, een strak vormgegeven kubus

Elementz

We schrijven februari 2013… “CUBE”, een strak vormgegeven kubus element wordt ontwikkelt. Het zit er tegelijk mooi uit en kan dienst doen als comfortabel (zit)-element.

Mozaïekspecialist Björn Moerkerke en tuinontwerper Gianni De Clercq slaan de handen in elkaar en vormen samen een apart label “ELEMENTZ”.

Moof realiseerde de informatieve website www.elementz.be

cube elementz cube_elementz


 

Read more