portfolio

Anjer verzekeringen wou een eigen site!

Als dvv kantoor maakt Anjer verzekeringen deel uit van een overkoepelend geheel. Ze bieden een persoonlijke dienstverlening, waarbij mensen belangrijk zijn.

Hun site moest dezelfde uitstraling krijgen. Persoonlijk maar toch herkenbaar als DVV partner.

Anjer klopte aan bij Scoop voor de programmatie en opvolging van de site. Moof nam het grafisch ontwerp voor zijn rekening.

Anjerverzekeringen_oostende_02 Anjerverzekeringen_oostende

 

Read more

Nieuwe webshop voor greenconcepts

Naast de website voor Greenconcepts (het ontwerpbureau voor de buitenruimte) en Greenstore (Home en Garden shop) realiseerde Moof ook de webshop voor Greenstore.

Een volledige integratie met het kassasysteem, toegankelijk vanuit de winkel op iPad en iPhone, stockbeheer die naadloos overloopt in de stockbeheer van de site en vise versa. Facturatie, bestellingen, orders opvolgen, … Mooi verpakt in een geheel, gedragen door Lightspeed. Vormgegeven door Moof.
greenstore_lightspeed02 greenstore_lightspeed01greenstore_lightspeed03

Read more

een m en een w.

De milieuwerkgroep van ECOstyle vroeg Moof om zijn logo te ontwerpen.

Spelen met de “M” en de “W”. De M van Milieu en de W van werkgroep. Handgeschreven, gespiegeld en voorzien van een blad. De “m” grijpt in de “w” en vormt een krachtig geheel. Het blauw en het groen werken het logo verder af.

A4_milieuwerkgroep kaart_milieuwerkgroep

Read more

Centrum voor leerlingenbegeleiding Leieland en Moof. Perfect match

Het centrum voor leerlingenbegeleiding Leieland uit Menen vroeg Moof om vorm te geven aan twee brochures voor studiebegeleiding.

Moof gaf vorm aan zowel het boekje voor het secundair onderwijs als voor de tweede graad. Vlot, speels, kleurrijk maar daarom niet minder informatief. 100% op maat van de kinderen.

CLB

CLB_studiebegeleiding_2014_scherm-3 CLB_studiebegeleiding_2014_scherm-1 CLB_studiebegeleiding_2de_Pagina_24 CLB_studiebegeleiding_2de_Pagina_01

Read more

omdat u het verdient!

Een mooie uitnodiging voor een personeelsfeest

Het psychiatrisch ziekenhuis Sint Camillus gaf een personeelsfeest.

Eten, drinken, massage, circus, retro caravan, kindergrime, … Omdat het personeel het verdient!

Moof stak de uitnodiging in een leuke waaiervorm. Verstuurd in een transparante enveloppe was de uitnodiging een leuke blikvanger.

uitnodiging_camillus_02 uitnodiging_camillus

Read more