News

Broem broem tuut tuut

Ducla Lichtadvies liet Moof zijn wagenpark beletteren. Uiteraard volledig in de nieuwe huisstijl.

Het corporate beeld groot opvallend op de achterdeuren. Logo prominent op de zijkanten. Adres gegevens subtiel onderaan.

Bestelwagen_beletteren

 

Read more

een m en een w.

De milieuwerkgroep van ECOstyle vroeg Moof om zijn logo te ontwerpen.

Spelen met de “M” en de “W”. De M van Milieu en de W van werkgroep. Handgeschreven, gespiegeld en voorzien van een blad. De “m” grijpt in de “w” en vormt een krachtig geheel. Het blauw en het groen werken het¬†logo verder af.

A4_milieuwerkgroep kaart_milieuwerkgroep

Read more

Al eens een mega schroevendraaier zien voorbijrijden?

Beletter uw bedrijfswagen en val extra op!

Je bedrijfsnaam, logo of product laten opvallen op uw auto of bestelwagen? Sterk, visueel en to-the-point? Dan is een belettering ideaal! Uw wagen dient letterlijk als een rijdend uithangbord.

Moof werkte de belettering uit voor Zasco. De zwarte mercedes Vito werd full colour bestickert. De bovenkant kwam in het rood. Beide zijkanten werden voorzien van en het logo en een opvallende afbeelding van een product. Zo is in een oogopslag duidelijk waar Zasco voor staat!

zasco-belettering03 Zasco-belettering01 zasco-belettering02

 

 

Read more

omdat u het verdient!

Een mooie uitnodiging voor een personeelsfeest

Het psychiatrisch ziekenhuis Sint Camillus gaf een personeelsfeest.

Eten, drinken, massage, circus, retro caravan, kindergrime, … Omdat het personeel het verdient!

Moof stak de uitnodiging in een leuke waaiervorm. Verstuurd in een transparante enveloppe was de uitnodiging een leuke blikvanger.

uitnodiging_camillus_02 uitnodiging_camillus

Read more

Help ik heb geen mobiele website!

Google heeft zijn zoekmachine aangepast. Wie geen mobiele site heeft wordt genadeloos afgestraft. Mobilegeddon is onder ons!

Maar klopt dit wel? Ja en neen. Stel je klant zoekt een site met zijn¬†smartphone of tablet, dan gaat Google enkel de site’s laten zien die daar voor aangepast zijn. De zogenaamde responsive sites. Sites die aangepast zijn voor mobiele weergave. Heb je geen mobiele site dan zal google die ook niet weergeven. Zoekt die klant echter op zijn computer of laptop dan zal jou site wel in de zoekresultaten opgenomen worden.

Heb ik wel een mobiele site nodig?

80% van de belgen hebben een smartphone. 95% van hen hebben een mobiele databundel en kunnen onbeperkt online. Hoeveel van jou klanten, doelgroep zijn smartphone gebruikers?

Komen je klanten op je site via hun mobieltje? Via een link in facebook of andere sociale media? Dan is een mobiele site een must.

Is dit niet het geval dan hoeft je site niet responsive te zijn.

Mobiel surfen in Nederland

Maar hoe weet ik nu hoe mijn klanten op mijn site komen?

Google analytics is een tool die toelaat om het wegverkeer naar je site te meten. Welke pagina’s werden bezocht? Mobiel of via desktop? Met welke keywords kwam men op mijn site terecht?

Nuttige informatie die Moof standaard integreert in zijn sites en je toelaat om het maximum uit je website te halen.

Want gevonden worden op het web… daar gaat het uiteindelijk over.

 

 

Read more