Nieuwe media

Mobiele sites

Een website voor gsm – ipad – iphone – android? Qr-codes?

Responsive Web Design of websites die zich aanpassen naar de verschillende platforms.

Meer en meer vervangen de tablets en de smartphone de pc. Steeds vaker worden sites bezocht met mobiele toestellen. Ook hier gelden alle regels voor uw online aanwezigheid.

Vind de surfer niet wat hij zoekt en laad uw site niet vlug genoeg dan is hij weg. Uw surfer aan je binden met een mobiele site?

Zie je door de android en iphone bomen het bos niet meer? Moof helpt je graag met je mobiele site en laat die naadloos overlopen in je huidige site. Zo hoef je geen twee keer dezelfde gegevens aan te passen in je cms. Userfriendly en usability ten top.

Read more

e-mailings

E-letters, newsletters of e-mail campagnes zijn een snelle én betaalbare manier om gerichte informatie aan een gerichte doelgroep te sturen.

Een e-mail campagne is een heel krachtig medium. De mogelijkheid om doelgericht mails te versturen en de daaropvolgende statistieken (het aantal geopende mails, clicks, links en pagina-bezoek, …) maken dit een onschatbare tool voor uw bedrijf.

Moof biedt via zijn eigen mailprogramma de mogelijkheid om zelf mails op te maken, te versturen en uw database te beheren.

Duur? Neen hoor al vanaf 50 euro verzend je je eigen e-mail campagne. Meer info? Contacteer ons!


Read more