Laatste Moof'jes!

Broem broem tuut tuut

Ducla Lichtadvies liet Moof zijn wagenpark beletteren. Uiteraard volledig in de nieuwe huisstijl.

Het corporate beeld groot opvallend op de achterdeuren. Logo prominent op de zijkanten. Adres gegevens subtiel onderaan.

Bestelwagen_beletteren

 

Read more

Anjer verzekeringen wou een eigen site!

Als dvv kantoor maakt Anjer verzekeringen deel uit van een overkoepelend geheel. Ze bieden een persoonlijke dienstverlening, waarbij mensen belangrijk zijn.

Hun site moest dezelfde uitstraling krijgen. Persoonlijk maar toch herkenbaar als DVV partner.

Anjer klopte aan bij Scoop voor de programmatie en opvolging van de site. Moof nam het grafisch ontwerp voor zijn rekening.

Anjerverzekeringen_oostende_02 Anjerverzekeringen_oostende

 

Read more

Nieuwe webshop voor greenconcepts

Naast de website voor Greenconcepts (het ontwerpbureau voor de buitenruimte) en Greenstore (Home en Garden shop) realiseerde Moof ook de webshop voor Greenstore.

Een volledige integratie met het kassasysteem, toegankelijk vanuit de winkel op iPad en iPhone, stockbeheer die naadloos overloopt in de stockbeheer van de site en vise versa. Facturatie, bestellingen, orders opvolgen, … Mooi verpakt in een geheel, gedragen door Lightspeed. Vormgegeven door Moof.
greenstore_lightspeed02 greenstore_lightspeed01greenstore_lightspeed03

Read more

een m en een w.

De milieuwerkgroep van ECOstyle vroeg Moof om zijn logo te ontwerpen.

Spelen met de “M” en de “W”. De M van Milieu en de W van werkgroep. Handgeschreven, gespiegeld en voorzien van een blad. De “m” grijpt in de “w” en vormt een krachtig geheel. Het blauw en het groen werken het logo verder af.

A4_milieuwerkgroep kaart_milieuwerkgroep

Read more

Al eens een mega schroevendraaier zien voorbijrijden?

Beletter uw bedrijfswagen en val extra op!

Je bedrijfsnaam, logo of product laten opvallen op uw auto of bestelwagen? Sterk, visueel en to-the-point? Dan is een belettering ideaal! Uw wagen dient letterlijk als een rijdend uithangbord.

Moof werkte de belettering uit voor Zasco. De zwarte mercedes Vito werd full colour bestickert. De bovenkant kwam in het rood. Beide zijkanten werden voorzien van en het logo en een opvallende afbeelding van een product. Zo is in een oogopslag duidelijk waar Zasco voor staat!

zasco-belettering03 Zasco-belettering01 zasco-belettering02

 

 

Read more